Dynamic Arena

Dynamic Arena je sportska dvorana koja pruža vrhunske uslove kako za profesionalne treninge, tako i za rekreaciju.

Dynamic Arena

Namene

Modernom i profesionalnom opremom omogućava organizaciju brojnih sportskih priprema u košarci, odbojci i fudbalu, ali i team building aktivnosti.

Oprema

Junkers parket sa licencom, Elan koševi, Elan golovi, klimatizacija i ozvučenje, tribine, led rasveta, svlačionice sa podnim grejanjem, tuševima i lokerima i ripstoli sa strunjačama. Dynamic Arena poseduje izvanredne uslove za sportiste i rekreativce. 

Termini za rekreativce

Dynamic Arena je dostupna za iznajmljivanje sportistima i rekreativcima koji sa svojim ekipama žele da igraju košarku, mali fudbal ili odbojku, ali i za team building aktivnosti.

Škola košarke

U Dynamic Areni održavaju se treninzi polaznika škole košarke KK Dynamic BG – mladog ali uzornog sportskog kolektiva koji svrhu svog postojanja vidi u mogućnosti da deci svih uzrasta pruži stručan i kvalitetan rad.

Škola odbojke

Odbojkaški klub Volley Trend ima tradiciju dugu više od 12 godina, zavidnu reputaciju u oblasti sportskog menadžmenta u odbojci, ali i privilegiju da se pohvali velikim brojem odbojkaša i odbojkašica koji su postali članovi najvećih odbojkaških klubova Evrope.

 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai