Škola tekvondoa

Kroz igru i druženje deca uče osnove tekvondoa i stiču samopouzdanje

Škola tekvondoa

Kroz školu tekvondoa je do sada prošlo više od hiljadu mališana. Neki od njih su uživali u rekreativnom bavljenju sportom, neki su postali takmičari, ali su svi stekli neprocenjivo iskustvo jer se prednosti treninga borilačkih veština ne završavaju u sali.

Samopouzdanje, fokusiranost, fizička izdržljivost, timski duh, kreativnost... Sve su to osobine koje dete iz sale za vežbanje prenosi u svakodnevnicu. Osobine zahvaljujući kojima deca odrastaju zdravo i srećno!

Za koji uzrast je škola tekvondoa?

„Mini majstori“ su grupa u kojoj je program namenjen početnicima, tj. mališanima uzrasta od četiri do osam godina, dok takmičarski tekvondo podrazumeva dve grupe – grupu u kojoj treniraju deca od osam do 15 godina i grupu za starije takmičare.

Šta ćemo naučiti na treninzima?

Treneri se trude da svaki trening bude, pre svega, zabavan i ispunjen igrom. Časovi za mini majstore u potpunosti su usklađeni sa uzrastom dece. Osim pravilnog razvoja funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, treninzi utiču i na poboljšanje samopuzdanja, bolju socijalizaciju i koncentraciju. 
U starijoj grupi, pored osnovnih tehnika, ovladava se samoodbranom, formama i sportskom borbom nakon čega učenik sam bira dalji vid tekvondo vežbanja.

Učimo od najboljih!

Treninge vode diplomirani profesor sporta Bogdan Radovanović (crni pojas I dan) i višestruki prvak Jugoslavije i Srbije, Vladimir Iličin (crni pojas II dan).
 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai