MediSpa Zona

Zona posvećena rehabilitaciji koja vodi ka idealnoj ravnoteži duha i tela

MediSpa Zona

Koncept

Naš tim stručnjaka specijalizovan je za rehabilitaciju, a poseban akcenat stavlja na rehabilitaciju u sportu koja je od nemerljive važnosti za karijeru sportista. Prilikom tretmana, fizikalna medicina i kineziterapija kombinuju se sa inovativnim kozmetičkim spa procedurama. MediSpa zona u ponudi ima fizikalnu terapiju, sportsku rehabilitaciju, fizioterapiju i relax program..

Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju

U Ambulanti za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju radi tim stručnjaka usmeren ka prevenciji i saniranju, ali i ka rehabilitaciji u sportu koja je od nemerljive važnosti za karijeru svakog sportiste. Terapija se zasniva na individualnom pristupu svakom pacijentu, u odnosu na dijagnozu, kliničku sliku, želje i potrebe pojedinca. U sklopu ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju korsinici mogu očekivati sledeće usluge: fizikalne vežbe i kineziterapija; hidroterapija; elektroterapija, magnetoterapija, laseroterapija i ultrazvučna terapija; postoperativna rehabilitacija; konsultativni pregledi fizijatra, ortopeda i doktora sportske medicine; sportski pregledi od najmlađeg uzrasta do seniora; terapeutska, sportska i masaža trudnica i kinesio taping.

Masaže

MediSpa zona u ponudi ima fizikalnu terapiju, sportsku rehabilitaciju, fizioterapiju i relax program.

Klasična relaksaciona masaža

Evropska tehnika relaks masaže koja, u kombinaciji sa esencijalnim uljima, utiče na pobolj anje cirkulacije, limfnog, mišićnog i nervnog sistema. Zahvaljujući dugim hvatovima i ujednačenom tempu, telo se dovodi u u stanje potpune relaksacije.  

Masaža dubokih tkiva 

Usled brzog načina života i stresa kroz koji gotovo svakodnevno prolazimo, naše telo je u stanju konstantne mišićne napetosti. Masaža dubokih tkiva rasteretiće tetive i ligamente, poboljšati pokretljivost i ukloniti toksine iz umornih mišića. 

Sportska masaža

Masaža namenjena pripremi mišića za fizički napor i za njihovo relaksiranje nakon treninga. Specijalnom kombinacijom masažnih hvatova  lokomotorni aparat dolazi do stanja potpune opuštenosti.

Terapeutska masaža

Kombinacijom pravilno odabranih masažnih hvatova i terapijskih esencijalnih ulja eliminišu se bol i napetost nastali usled različitih patoloških stanja. 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai