Grupni fitnes

Odavno nije tajna da vežbanje u grupi može imati snažan motivacioni efekat i da stvara jedinstvenu atmosferu zahvaljujući kojoj naše granice izdržljivosti postaju daleko fleksibilnije. U pitanju su timski treninzi kojima vlada timski duh – zajedno smo jač

Grupni fitnes

YOGA: Harmonija tela i duha

U pitanju je dinamičan i zabavan trening koji će vam pomoći da se razgibate, osnažite svoje telo, izgradite vretenaste mišiće i istopite veliki broj kalorija. Bavljenje jogom umiruje duh i telo i pomaže vam da se izborite sa jednim od najvećih problema današnjice – stresom.

 

Pilates

Kompletan trening umerenog intenziteta koji doprinosi oblikovanju i jačanju tela, povećanju fleksibilnosti i izdržljivosti. 

Sastoji se iz aerobnih vežbi, kardio dela, partnernih vežbi i istezanja. Kombinacija statičkih i dinamičkih vežbi čini ovaj trening kompletnim i pristupačnim vežbačima različite fizičke forme.

 

 
 

 

TBW: Zategnite celo telo!

Predstavlja kombinaciju kružno – intervalnog treninga gde se smenjuju aerobni i anaerobni intervali. Glavni deo programa predstavlja kombinacija cardio intervala sa vežbama snage uz upotrebu različitih rekvizita. Rezultat? Makismalno sagorevanje kalorija i brzo postizanje rezultata.

 

 

Aqua Fitness

Aqua Fitness trening traje 45 minuta i izvodi se u prijatnom ambijentu Aqua Joy zone. Zbog sjajnog osećaja koji pruža voda, kao i činjenice da je u vodi smanjena mogućnost povreda i moguć znatno veći broj vežbi – ovaj program omiljen je među onima koji tragaju za drugačijim i neobičnijim oblikom treninga.

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai