Blog

Trener Goran Šebez: Kako će izgledati naš program mršavljenja

Zašto baš pred letnju sezonu odlučujemo da počnemo intenzivnije da vežbamo? Imali smo druge prioritete, vežbanje je palo u drugi plan i nismo bili dovoljno motivisani. Ne možemo vratiti vreme, ali još uvek nije kasno da počnemo da radimo na sebi. Bavljenje fizičkom aktivnošću će pozitivno uticati kako naš spoljašnji izgled tako i na samopouzdanje, bolje raspoloženje i lakšu borbu protiv stresa. Ove godine ćemo se zajedno zaljubiti u fitnes i zaista zavoleti treninge. Kako?

Ako u periodu od 10. do 21. aprila odlučite da krenete na program mršavljenja, čeka vas 16 treninga sa personalnim trenerom, neograničeno korišćenje grupnog fitnesa, teretane, termini na zatvorenom bazenu i popust od 20 odsto!

Razgovarali smo sa trenerom Goranom Šebezom kako bismo saznali nešto više o samom programu i rezultatima koje možemo očekivati. 

1.Šta će biti naš prvi korak?

Prvi korak programa mršavljenja definitivno treba da bude čvrsta želja osobe da promeni životne navike, a to podrazumeva redovnu fizičku aktivnost i redukciju ishrane. U Dynamic sportskom centru postoje svi uslovi za raznovrsnu aktivnost i savet stručnjaka.

2.Zašto je kombinacija plivanja, vežbi u teretani i fitnesa formula za najbolji rezultat?

Kombinacija navedenih aktivnosti je fenomenalna, jer na različite oblike kretanja telo daje odgovor u vidu povećanja potrošnje kalorija, a svakako treba pomenuti i psihološki aspekt, jer promenom sportova, klijent ne dolazi u fazu zasićenja i uvek može da očekuje nešto novo. 

3.Šta je bitno za brz i bezbedan rezultat?

Kao trener ne koristim termin brz i bezbedan  rezultat, ali ovom sjajnom akcijom koju Dynamic pruža zaista se traženi proces ubrzava za razliku od raznih instant dijeta i preparata kojima su ljudi zasuti sa svih strana.

4.Koliko je pravilna ishrana značajna?

Naravno da je zdrava ishrana obavezna ukoliko se želi do rezultata, ali u početku su dovoljne i male korekcije, jer uz trening promene će početi da se dešavaju.

5.Na šta vežbači treba da obrate pažnju pre nego što krenu na program?

Vežbači samo treba da obezbede adekvatnu opremu, popune odgovarajuće formulare koji se tiču zdravstvenog stanja i načina života, a dalje će naš stručni tim uraditi merenja, testiranja i ukoliko je potrebno, uputiti na dodatne preglede.

6.Kakve promene mogu očekivati?

Svaka neaktivna osoba može očekivati samo benefite  od onoga što nudimo u Dinamiku. Ti benefiti mogu da budu i promena raspoloženja na bolje, zbog fizičke aktivnosti, ali i lakše obavljanje svih dnevnih obaveza, funkcionalnije telo, bolji san, a naravno i telesnu transformaciju, ukoliko poštuje uputstva trenera.

7.Na kakve vežbače ste najviše ponosni?

Upravo na one koji zaista shvataju da vežbanje kao način života produžava i olakšava život, te sa uživanjem dolaze i sa nama postižu rezultate.

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai