Aqua Joy Zona

Zatvoreni bazen u prijatnom ambijentu Aqua Joy zone nudi izvanredne uslove za decu i odrasle.

Aqua Joy Zona

Bazen

Bazen je dimenzija 15x8 m i dubine 80-120 cm, sa temperaturom vode od 28° i vazduha 30°C. Voda je slana, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje. Objekat je opremljen savremenim sistemima za brzu filtraciju vode.

Iskustvo

Ne postoji čovek koji je uspeo da potpuno rečima dočara osećaj ulaska u čistu vodu, i prepuštanja njenoj blagodeti. Zato za opis bazena i ne želimo da koristimo previše reči. Fotografije govore mnogo više, a direktno iskustvo jedino će uspeti da vam istinski pokaže lepotu i ugođaj koji naš bazen pruža.

Škola plivanja

Kreirana je sa ciljem da decu upozna sa lepotom boravka u vodi, da ih nauči tehnikama plivanja. Namenjena je deci uzrasta od 4-12 godina.

Bebi Buć i Bebi Bum

Voleli biste da se vaše dete od najmlađih dana navikne na boravak u vodi?

Tokom časa beba je u vodi sa majkom ili ocem.

Pod vodjstvom trenera, roditelj i dete prolaze kroz seriju jednostavnih vežbi zahvaljujući kojima se dete navikava na boravak u vodi.

Aqua Dynamic

Spoj blagodeti koju pruža voda i vežbi koje aktiviraju sve mišiće Aqua Dynamic je omiljen medju onima koji tragaju za drugačijim i neobičnijim oblikom treninga.

Proslava dečijih rođendana

Uz muziku, podvodna svetla, igračke u bazenu i jedinstvenu atmosferu, vodena igraonica donosi sasvim novi nivo zabave. Treneri su sve vreme pristutni, ali ne samo da bi pazili na bezbednost dece već i da učine da proslava rođendana prođe što zabavnije. Pažljivo su osmislili igrice u vodi. Jedina stvar koje treba da se plašite je da mališani neće hteti da idu u kući. A to je dobra stvar. Zar ne?

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai