Aktuelno

Uz tri masaže POKLON spa vaučer

Ukoliko u periodu od 10. do 17. februara odlučiš da uplatiš tri masaže na poklon ćeš dobiti spa kartu u sportskom centru “Dynamic”

Kakva je masaža?

Možeš da biraš između relax, terapeutske masaže kao i masaže toplim voskom sveća. 

Evropska tehnika Relax masaže u kombinaciji sa esencijalnim uljima utiče na poboljšanje cirkulacije, limfog, mišićnog i nervnog sistema. Zahvaljujući dugim hvatovima i ujednačenom tempu telo se dovodi u stanje potpune relaksacije dok se prilikom terapeutske masaže kombinacijom pravilno odabranih masažanih hvatova i terapijskih esencijalnih ulja eliminišu bol i napetost nastali usled različitih patoloških stanja. 

Kakav SPA tretman mogu da očekujem?

U Relax zoni možeš uživati u sauni, parnom kupatilu, slanoj sobi i hidromasažnoj kadi. 

Hidromasaža se izvodi uz pomoć profesionalnog sistema zahvaljujući kojem se celo telo dubinski masira, dok se mišići u potpunosti ne opuste. Izuzetno je blagotvorna u borbi protiv nesanice, utiče na ubrzanje metabolizma i poboljšava mikrocirkulaciju. 

Osećaćeš se opušteno, raspoloženo i energizovano, a ako se rekreativno ili profesionalno baviš sportom, boravak u Relax zoni će ublažiti upale mišića i opustiti tvoje telo. 

A koliko košta masaža?

Cena relax masaže i masaže toplim voskom sveća je 2900 dinara, a terapeutske 3900 dinara. 

Ukoliko su ti potrebne dodatne informacije, piši nam putem naše Fejsbuk stranice, pozovi nas na 063/352413 ili nas poseti na adresi Dunavska 62. 

Kolege sa Info deska ćete uputiti u celokupnu ponudu. 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai