Aktuelno

Tribina: Recept za zdrav život

U subotu, 10. oktobra održaće se promocija novih Les Mills koreografija, a u njenom sklopu i tribina „Recept za zdrav život“. Naš cilj je da dođemo do rezultata na najbolji i najefektivniji način, a svi već dobro znamo da su pravilna ishrana i redovno vežbanje neizostavani sastojci recepta za zdrav život. 

I upravo zbog toga smo odlučili da vam 10. oktobra obezbedimo sve što je potrebno kako bismo ove jeseni napravili razliku. Ove jeseni ćemo biti jači nego ikad!

Tribina „Recept za zdrav život“

Pre nego što isprobamo najnovija Les Mills izdanja i posvetimo se treningu, nutricionista – genetičar Kristina Dmitrović, će nam rešiti sve nedoumice u vezi sa pravilnim načinom ishrane i to na zabavan i interaktivan način. 

Tribina počinje u 15 časova

Možete da učestvujete, možete da postavljate pitanja, možete da razgovarate sa Kristinom, a možete samo da slušate. U svakom slučaju naučićete nešto korisno. Nešto što će vam pomoći da dođete do cilja i da postanete bolja verzija sebe. 

Ko može da učestvuje na tribini?

Učešće na tribini je BESPLATNO i otvoreno za sve. Svi mogu da dođu i uživaju sa nama i to ne samo na radionici! Posle zabavno – interaktivnog predavanja krećemo da sprovodimo svoj plan u delo. Odmah? Da, sada je vreme da napravimo promene.  A onda nas čeka...

Promocija Novih Les Mills koreografija: Besplatni treninzi za novi početak

Već u 16 časova počinje prvi trening. Trening na koji su svi dobrodošli. Sa Novog Zelanda nam stižu nove koreografije najpopualrnijih fitnes programa na svetu. I vi ćete moći da proverite zašto više od šest miliona ljudi širom sveta svakodnevno izlazi iz sale sa željom da se što pre vrate. 

Les Mills treninzi su sastojak koji ne možemo da izostavimo. Bez njih naš recept ne bi bio kompletan. 

Do rezultata ne stižemo prečicama već na najpametniji i najzdraviji način. A vi ćete 10. oktobra sami moći da se uverite u kvalitet u ovih treninga i među prvima isprobate najnovije koreografije. 

Dobijate na poklon mesec dana GRATIS treninga!

Ukoliko u periodu od 10. do 13. oktobra odlučite da postane član Dynamic-a ili da produžite mesečni paket, dobijate na poklon mesec dana BESPLATNIH treninga. Uplatom dva meseca, trenirate još jedan mesec GRATIS. 

Satnica:

15:00 Tribina: Recept za zdrav život

16:00 BODYVIVE 45'
16:55 BODYPUMP
18:05 BODYBALANCE
19:15 BODYATTACK
20:15 CXWORX
20.45 SH'BAM


Da li treba da se prijavim?

Kako biste rezervisali svoje mesto na treninzima, sve što treba da uradite je da se prijavite ONLINE ili na info desku u Dynamic-u. 

Vidimo se u subotu 10. oktobra! Spremite se za zabavan celodnevni program i brojna, prijatna iznenađenja. :)

I nemojte zaboraviti da se prijavite

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai