Aktuelno

Trening za celu porodicu u srcu Beograda

Dinamik je započeo još jednu sezonu upisa na dečije sportske programe. U toku je upis u dečiju školu košarke, plivanja, odbojke, aikida, karatea, tekvondoa, malog fudbala i u bušido školicu sporta. A dok su deca na treningu, roditeljima su dostupni teretana, grupni fitnes, aqua fitnes, bazen za rekreativno plivanje i spa centar. 

Trening za celu porodicu

Vremena je malo, a zdravlje i pravilan razvoj nešto ka čemu svi težimo. Dok su mališani na treningu, roditelji mogu otići u teretanu, na SPA tretman ili na čas grupnog fitnesa i uraditi nešto zaista dobro za sebe. Stremimo ka tome da našim sugrađanima olakšamo odluku da vreme provode kvaltetno i da celoj porodici omogućimo idealne uslove za bavljenje sportom.“ - menadžerka sportskog centra Maja Ristić. 

U SC „Dynamic“ sa decom radi profesionalan i iskusan trenerski tim. Svaki program je pažljivo osmišljen i kreiran tako da deca kroz kreativne igrice i zabavan koncept rada savladavaju prve sportske korake, stiču nova prijateljstva i zdrave navike. Od programa za bebe od tri meseca, pa do programa za decu od 12 godina - u Dinamiku treniraju deca svih uzrasta. 

Bebi Buć: Najlepše uspomene stvaramo zajedno

Pored treninga za decu i sadžaja za odrasle, u Dinamiku su osmišljeni programi u kojima zajedno može uživati cela porodica. Bebi Buć je program namenjen bebama uzrasta od tri meseca do dve godine, a ovim časovima prisustvuju i roditelji. 

Beba i roditelji sa instruktorom prolaze kroz seriju vežbi u bazenu. Bebe jačaju imunitet, uživaju u brčkanju, savladavaju prve lekcije, pa čak i rone! A celo iskustvo dodatno razvija bliskost između roditelja i dece. Zahvaljujući ovim časovima se lakše savladavaju plivački izazovi već pri stupanju u predškolsku grupu“, objašnjava menadžerka kluba Dinamik Maja Ristić. 

Treninzi u jednoj od najmodernijih sportskih dvorana u Beogradu

Osim Dinamikove Aqua Joy zone u kojoj se nalazi zatvoreni bazen, dečiji treninzi se održavaju i u sportskoj areni koja je klimatizovana i opremljena Junkers parketom, Elan koševima, Elan golovima i ripstolima sa strunjačama. U Areni se održavaju treninzi košarke KK Dynamic BG, treninzi odbojke i futsala, ali je dostupna i za team building aktivnosti i sportske pripreme. Deca na Dinamikovom bazenu proslavljaju rođendane, a Arena je prostor na kojem odrasli mogu uživati u sportskom druženju - rekreativci okupljaju ekipe i igraju košarku, mali fudbal ili odbojku. 

Pozivamo vas na Dane otvorenih vrata

Ovim putem vas pozivamo da nas posetite i sami se uverite kako u kvalitet usluga tako i u uslove u kojem će vaša deca praviti prve sportske korake. Vrata Dinamika su uvek otvorena za vas. Nalazimo se na Dorćolu, na adresi Dunavska 62. Ukoliko imate pitanja pozovite nas na broj telefona 063352413 -kolege sa Info deska će vas dalje uputiti u celokupnu ponudu i pružiti neophodne informacije. Dobro nam došli!

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai