Aktuelno

Trening za celu porodicu: Dinamikovi porodični paketi

Doneli ste odluku da počnete da vežbate ali nikako da izdvojite sat ili dva za sebe? Želimo da vam olakšamo da sprovedete tu odluku u delo!

Vežbajte ili uživajte u SPA tretmanu dok je vaše dete na treningu

Dok mališani uživaju na druženjima u Dinamkovoj školi plivanja ili košarke, vi možete otići u teretanu, na SPA tretman ili na čas grupnog fitnesa - možete uraditi nešto zaista dobro za sebe!

Porodični paket: 1+1

Ovaj porodični paket podrazumeva članarinu za jednog roditelja i jedno dete. Dakle, dete može ići na časove škole plivanja ili košarke, a roditelj na grupni fitnes, aqua fitnes, u teretanu ili u našu Relax zonu.

Porodični paket: 2+2

A paket 2+2 je za mamu, tatu i dva mališana. 

Na koje treninge deca mogu ići?

U pitanju su časovi škole plivanja i časovi škole košarke.

U školi plivanja sistem rada prilagođen je uzrastu dece, a tokom časa kombinuju se metodičke i kondicione vežbe uz obavezno uključivanje igre. U početničkoj grupi cilj je usmeren ka oslobođanju straha od vode i ovladavanju osnovnim tehnikama plivanja, dok je u srednjoj grupi akcenat na učenju osnova tehnike kraul, tehnike leđno plivanje, zaveslaj rukom sa daskom i na pravilan rad nogu tokom plivanja.

U naprednoj grupi uči se cela tehnika kraul, leđno i početna tehnika delfin i prsno. Više o školi plivanja možete pročitati OVDE.

Škola košarke KK Dynamic BG bazira se na radu sa decom do deset godina. Misija tima je da deca odrastu u zdravom, sporskom okruženju gde će uz pažljivo osmišljen program i profesionalan trenerski tim zavoleti sport, steći neprocenjivo iskustvo i nova prijateljstva. Više o školi možete pročitati OVDE.

Za koji uzrast su škola plivanja i škola košarke?

Škola plivanja namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina. U predškolskoj grupi su mališani koji imaju od 4 do 6,5 godina, dok su u školskoj grupi deca od 7 do 12 godina starosti.

U školi košarke treninzi u namenjeni deci uzrasta od tri do deset godina. 

A kakvi su treninzi za odrasle?

Dok su mališani na treningu, roditelji mogu vežbati u Dinamikovoj teretani, na časovima grupnog ili aqua fitnesa. Teretana je opremljena Life Fitness opremom poslednje generacije.

Dočekaće vas profesionalan, iskusan i ljubazan trenerski tim koji će vam biti na raspolaganju ukoliko vam bude trebao savet u vezi sa programom vežbanja.

Vežbanje u grupi vas dodatno motiviše? U 22 termina nedeljno možete ići na pet različitih fitnes programa kad želite i koliko želite. Članarina podrazumeva neograničene odlaske na grupni fitnes. Više o programima pročitajte OVDE.

Relax zona: SPA tretman u kojem ćete zaista uživati

U Relax zoni možete uživati u sauni, parnom kupatilu, slanoj sobi i hidromasažnom bazenu.

Hidromasaža se izvodi uz pomoć profesionalnog sistema zahvaljujući kojem se celo telo dubinski masira, dok se mišići u potpunosti ne opuste. Izuzetno je blagotvorna u borbi protiv nesanice, utiče na ubrzanje metabolizma i poboljšava mikrocirkulaciju.

Koja je cena porodičnog paketa?

Cena porodičnog paketa 1+1 iznosi 9900 dinara, dok paket 2+2 iznosi 17900 dinara.

Kada i gde se održavaju treninzi?

Nalazimo se na Dorćolu, na adresi Dunavska 62. Kako do nas?

Raspored termina za školu košarke i plivanja za decu možete pogledati putem ovog linka, a raspored termina grupnog fitnesa OVDE.

Da li možemo da isprobamo treninge?

Ukoliko želite, možete doći na probni trening i na taj način se sami uveriti u kvalitet programa i proveriti da li vam treninzi odgovaraju. Na našem Info desku će vas čekati BESPLATNA propusnica, a kolege sa Info deska će vas tom prilikom uputiti u celokupnu ponudu.

Ako imate dodatna pitanja pišite nam putem Fejsbuk stranice ili nas pozovite na 063/352413 – tu smo za vas!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai