Aktuelno

Studentski dani: Sve je lako kad si jak!

Šta bi rekao kada bi saznao da postoji način da se pripremiš za ispite zabavljajući se i radeći nešto dobro za sebe. Da možeš u isto vreme obraduješ roditelje, profesore, devojku, dečka,  budeš zadovoljan sobom, a da ti baš ni u jednom momentu ne bude dosadno?

Verovatno već znaš koliko fizička aktivnost utiče na produktivnost i koliko ti može pomoći kada je učenje u pitanju. Ali ono što ne znaš je da u Dynamic-u uz indeks imaš posebne povlastice :).

Mi znamo da je studentski džep plitak i da je teško rasporediti džeparac i baš zato smo odlučili da ti pružimo priliku da ove jeseni vežbaš po znatno povoljnijim cenama.


Od 15. do 31. oktobra traju studentski dani

Ukoliko u periodu od 15. do 31. oktobra odlučiš da postaneš naš član i da uplatiš mesečni paket za teretanu ili grupni fitnes dobijaš popust od 20 odsto. 

Što znači da možeš da vežbaš  u teretani po ceni od 2.900, a mesec dana neograničenih fitnes treninga dobijaš po ceni 2.600 dinara. 

A kakvi su ti vaši treninzi?

U Dynamic-u vežbamo uz Les Mills koreografije – najpopularniji koncept grupnog fitnesa na svetu! U pitanju su treninzi koje obožava više od šest miliona ljubitelja fitnesa širom sveta, treninzi koji će ti dati željeni rezultat i treninzi na kojima ćeš se pre svega dobro zabaviti. :)

Ali ne moraš da nam veruješ na reč. Možeš da dođeš i besplatno isprobaš neki program bez obaveze da postaneš član.  Na taj način ćeš se sam uveriti u kvalitet treninga. Samo pazi, najverovatnije ćeš jedva čekati da se vratiš. :)

 
Studentski paket podrazumeva neograničene dolaske na naše grupne treninge, što znači  da možeš da ideš na šest Les Mills programa kad god želiš i koliko god želiš.

Poklon za prvih sto studenata koji nam se pridruže!

Ukoliko među prvima odlučiš da uplatiš mesečni paket za grupni fitnes ili teretanu moći ćeš da vežbaš još povoljnije. Šta to znači? 

To znači da možeš neograničeno da ideš na sve treninge  po ceni od 1.900 dinara mesečno! 

Ipak želim da vežbam u teretani

Nema problema. Čekaju te kvalifikovani treneri kojima uvek možeš da se obratiš za pomoć, vrhunska oprema i prijatan ambijent.  U našoj teretani možeš da vežbaš svaki dan, ali i da dobiješ korisne savete koje će ti pomoći da dođeš do cilja. A ako je tvoj cilj da budeš u dobroj formi, da se odmoriš od učenja na jedan zdrav i produktivan način, onda nemaš razloga za dvoumljenje.

Ako budeš među prvih sto moći ćeš da vežbaš po ceni od 1.900 dinara.  

Bilo da želiš da ideš na grupni fitnes ili da vežbaš u teretani, sve što treba da uradiš je da poneseš indeks. Mi te čekamo od 15. do 31. oktobra.  Dođi da zajedno napravimo razliku! 

Vidimo se uskoro u Dynamic-u :)

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai