Aktuelno

Studentski dani: Poklon uz indeks

U Dynamicu od 15. do 31. oktobra traju Studentski dani – tvoja prilika da ove jeseni vežbaš po promotivnim cenama. Sve što treba da uradiš je da poneseš indeks, a ono što te čeka je jedan sasvim novi, pametniji početak. Početak  zahvaljujući kojem ćeš ove jeseni postati bolja verzija sebe. U svakom smislu! 

Ako treniraš osećaćeš se bolje, izgledaćeš bolje, bićeš produktivniji, zdraviji i zadovoljniji sobom. A ko to ne želi? Ti? Onda ne moraš da čitaš dalje. Ali ako je tvoj cilj da radiš na sebi i da se u isto vreme zabaviš, dobro nas saslušaj jer ćemo ove jeseni zajedno da napravimo čuda. :)

Sjajna  vest za ljubitelje vežbanja u teretani

Ako u periodu od 15. do 31. oktobra odlučiš da postaneš član Dynamic-a ili da produžiš svoj mesečni paket, moći ćeš da vežbaš po promotivnoj ceni od 2.900 dinara. 

U našoj teretani te čekaju kvalifikovani treneri kojima uvek možeš da se obratiš za pomoć, vrhunska oprema i prijatan ambijent. Možeš da vežbaš svakodnevno, a ako imaš nedoumice u vezi sa treningom, naši treneri su tu za tebe. 

Znaš već koliko je fizička aktivnost bitna, a i da pozitivno utiče na tvoju produktivnost i osećaj zadovoljstva. Sada imaš priliku da uradiš nešto dobro za sebe, a mi smo tu da ti pomognemo da dođeš do cilja.

Moć grupnog fitnesa!

Grupni fitnes je samo za žene? Pa, ne bismo se baš složili sa tom izjavom. Les Mills treninzi su prilagođeni svima! Tvoj je izbor da li ćeš otići na trening visokog, srednjeg ili nižeg inteziteta, ali budi siguran da rezultat neće izostati, koji god program da odabereš. 

Sjajna muzika, instruktor koji ume da motiviše vežbače i jedinstvena energija – čekaju te treninzi koji će zauvek promeniti tvoj pogled na fitnes. Ove jeseni, u sklopu studentskog paketa, možeš da ideš na šest Les Mills programa, kad god želiš i koliko kod želiš i to po promotivnoj ceni! 

Ukoliko od 15. do 31. oktobra odlučiš da postaneš naš član ili da produžiš mesečni paket, moći ćeš da treniraš po posebnoj ceni od 2.600 dinara. A ako budeš među prvih sto koji dođu kod nas, čeka te prilika koja se ne propušta...

Nagrada za prvih sto studenata

Prvih sto studeneta koji dođu kod nas imaće posebnu priliku da koriste usluge teretane ili grupnog fitnesa po ceni od 1.900 dinara! Ali požuri,  nije ostalo još mnogo vremena. 
Isprobaj treninge BESPLATNO!

Nije bitno da li želiš da vežbaš u teretani ili hoćeš da ideš na grupni fitnes – možeš da dođeš kod nas i potpuno BESPLATNO isprobaš treninge. Na taj način ćeš se uveriti u njihov kvalitet i videti šta ti najviše odgovara. :)

Da rezimiramo

Ukoliko od 15. do 31. oktobra odlučiš da postaneš naš član ili produžiš mesečni paket:

- Možeš da treniraš u teretani po ceni od 2.900 umesto 3.900 dinara.
- Možeš da ideš na grupni fitnes po ceni od 2.600 umesto 3.200 dinara. 
- Ako budeš među prvih sto, čekaju  grupni fines ili treninzi u  teretani po ceni od 1.900 dinara!

Sve što treba da uradiš je da poneseš indeks. 

Ne moraš nam verovati na reč. Pozivamo te da dođeš, BESPLATNO isprobaš treninge, osetiš atmosferu i upoznaš ekipu. I znaj još jednu stvar, ovo je samo početak. Mi imamo plan zahvaljujući kojem ćeš ove jeseni i zime zaista napraviti razliku. :)

Vidimo se od 15. do 31. oktobra na Studentskim danima u Dynamic-u. Sve je lako kad si jak! 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai