Aktuelno

SMART START PLAN: Vežbaj pametno

Teško je početi, a naročito je teško ako počinjete sami. Mnogo je lakše ako je pored vas neko ko će vas usmeriti i i neko na koga možete da se oslonite? U Dynamic-u vas čeka ekipa koja će svakodnevno raditi sa vama. Ekipa stručnjaka sa kojoma ćete sigurno stići do rezultata! 

Tek počinjete da vežbate i niste sigurni koji treninzi su za vas? Ili ste već isprobali Les Mills programe, ali vam BESPLATAN indvidualni plan treninga zvuči baš dobro?

Smart Start program traje od 2. do 30. novembra. Zapamtite, ovaj plan podrazumeva pametan početak! 

Grupni fitnes: Besplatan indvidualni plan treninga

Ljubitelj ste vežbanja u grupi?  Verovatno ste već osetili efekat i moć grupnog fitnesa i jedinstvenu energiju i atmosferu Les Mills treninga zahvaljujući kojima jedva čekate da se vratite u salu. 
Ako redovno vežbate -  rezultati su tu. Vidljivi su i imate osećaj kao da ste na dobrom putu. Sigurno jeste, ali bitno je da znate da taj put može biti bolji, brži i bezbedniji.  Možda tek ulazite u svet fitnesa? E, pa onda će ovo zaista biti pametan početak.

Bitno je samo da imate cilj, a naši instruktori će vam na osnovu vaših želja, trenutnog fitnes nivoa i afiniteta sastaviti BESPLATAN šestonedeljni plan treninga. I iz nedelje u nedelju će raditi sa vama, pratiti vaš napredak i truditi se da na najbolji način dođete do rezultata. Ove jeseni do cilja stižemo zajedno!

Da li mogu  da isprobam treninge?

Naravno! Kako drugačije da se uverite u njihov kvalitet? Ukoliko želite, na info desku u Dynamic-u će vas čekati propusnica sa kojom možete BESPLATNO da isprobate sve Les Mills treninge, kada želite i koliko god želite. A pre nego što započnete svoj put do rezultata...

Pozivamo vas na prvu Smart Start učionicu!

Pametan početak ne bi bio pametan bez edukacije. Ali ne brinite, učionica će biti zabavna. O čemu se radi?

U sredu, 11. novembra u 15:30, održaće se Smart Start učionica. Naši instruktori će vas uvesti u novi pametniji početak. Saznaćete korisne informacije zahvaljujući kojima ćete izvući maksimum iz svog treninga, a samim tim i postići najbolji rezultat!

Znanje nema granice i ograničenja, tako da će ova učionica biti BESPLATNA i otvorena za sve. 

Ove jeseni možete uraditi nešto dobro za sebe. Imate cilj? Mi ćemo vam pomoći da ga ostvarite i bićemo sa vama na putu do rezultata.  

Čekamo vas od 2. do 30. novembra u Dynamicu. Vreme je za novi, pametniji početak!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai