Aktuelno

Povedi prijatelja na trening i osvoji POKLON!

Ukoliko u periodu od 10. do 18. januara odlučiš da uplatiš mesečnu članarinu za grupni fitnes i u SC “Dinamik” povedeš prijatelja ili prijateljicu, čeka te poklon. Možeš da biraš između besplatne nedeljne SPA karte, gratis relaksacione masaže ili sedam besplatnih Aqua Fitness treninga. 

Slavićete vaše uspehe zajedno i bićete tu jedno za drugo u momentima kada vam se lomi volja!

Dokazano je da vežbanje u paru pozitivno utiče na motivaciju. Manja je verovatnoća da ćeš propustiti trening ako ti je drug uporan. I obrnuto. Ako postavite ciljeve zajedno i motivišete jedno drugo, biće vam mnogo lakše da istrajete. A i malo takmičarskog duha neće biti na odmet. 

POKLON za motivaciju

Ako nam se pridružite u periodu od 10. do 18. januara čekaće vas i pokloni. Nedelju dana besplatnog korišćenja SPA zone, sedam dana besplatnih Aqua Fitness treninga ili gratis relaksaciona masaža. 

Broj termina za relaksacionu masažu je ograničen pa će ovaj poklon pripasti najbržima. 

A kakvi su treninzi?

U Dinamiku postoje tri različita fitnes programa: Joga, Pilates i TBW. TBW (Total Body Workout) je kombinacija kružno-intervalnog treninga gde se smenjuju aerobni i anaerobni intervali. 

Glavni deo programa predstavlja kombinacija kardio intervala sa vežbama snage uz upotrebu različitih rekvizita. Rezultat? Maksimalno sagorevanje kalorija i brzo postizanje rezultata. Moći ćete da idete na sva tri treninga u terminima koji vam odgovaraju. 

Mogu li prvo da isprobam treninge?    

Naravno. Kako ćeš se drugačije uveriti u njihov kvalitet? Ukoliko želiš da isprobaš treninge, na našem info desku možeš preuzeti besplatnu dnevnu propusnicu. 

Raspored treninga možeš pogledati putem ovog LINKA. 

Potrebne su mi dodatne informacije

Ukoliko imaš pitanja pozovi nas na broj telefona 063/352413, piši nam putem Facebook stranice ili nas poseti na adresi Dunavska 62. Tu smo za tebe!

Posebna ponuda traje do 18. januara

Posebna ponuda zahvaljujući kojoj uz uplatu članarine osvajaš poklon traje do 18. januara. Ako ti i tvoj prijatelj ili prijateljica budete među prvima, osvojićete besplatnu masažu. Vidimo se uskoro u Dinamiku!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai