Aktuelno

Paket od 10 anticelulit tretmana + BESPLATNI termini na bazenu

Ukoliko u periodu od 2. do 8. maja odlučite da uplatite paket od 10 anticelulit tretmana, na poklon dobijate nedelju dana BESPLATNIH termina na zatvorenom bazenu. 

Kakvi su rezultati posle anticelulit tretmana?

Prvi rezultati se vide već nakon deset dana, a za efektivnost potrebna je i vaša upornost i posvećenost. Naši terapeuti će vam dati korisne savete zahvaljujući kojima ćete postići najbolji rezultat!

Ova masažna tehnika namenjena je eliminaciji masnih naslaga ispod površine kože. Upotrebom posebnih hvatova dolazi do poboljšanja cirkulacije i rastresanja potkožnog tkiva, ali i zatezanja kože. Za postizanje najboljih efekata, ova masaža radi se u seriji od deset tridesetominutnih tretmana, svakog drugog ili svakog trećeg dana. 

Besplatni termini na zatvorenom bazenu: Plivanjem do najboljeg efekta!

Plivanje će uticati na poboljšanje vaše forme ali će pružiti i hidromasažu celog tela. Upravo se tu kriju rezultati! Preporučujemo vam stil leđni kraul – idealan je ukoliko želite da se rešite celulita na nogama i na zadnjici, ali i ako imate problema u vratnom i donjem delu leđa. 

U Aqua Joy zoni temperatura vode iznosi 30 stepeni, a vazduha 31 stepen. Voda je slana, prostor u svlačionicama i oko bazena ima ugrađeno podno grejanje. Fotografije sa zatvorenog bazena možete pogledati OVDE. 

Kakav je raspored termina na bazenu?

Odaberite bilo koji termin za rekreativno plivanje (raspored možete pogledati putem ovog linka). Želimo da se kod nas osećate prijatno i da se uz trening i opustite – zato je važno da izvršite rezervaciju pozivom na broj 063/352413 ili na našem Info desku. 

Saveti za najbolje efekte

Tokom tretmana, kao i posle, potrebno je poštovanje i pridržavanje pravila koja su dogovorena kako bi rezultati bili što efikasniji i trajali duži vremenski period. Potrebno je unositi što više tečnosti, prirodnog nezaslađenog čaja ili domaćeg soka od ceđenog voća i smanjiti unos kuhinjske soli u organizam.

Koliko košta 10 anticelulit tretmana?

Cena paketa od 10 anticelulit tretmana u trajanju od 60 minuta iznosi 13000 dok cena paketa masaža od 30 minuta iznosi 9000 dinara. 

Ponuda traje do 8. maja

Posebna ponuda u okviru koje uz deset uplaćenih termina ostvarujete mesec dana GRATIS termina na zatvorenom bazenu traje do 8. maja. 

Ukoliko imate pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije pišite nam putem Facebook stranice ili nas pozovite na 063/352413. Tu smo za vas. :)

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai