grupni fitnes, promocija, smart start, teretana

Aktuelno

Novo u Dynamicu GYM SMART START

Kada počinje i koji je cilj promocije?

 

Gym Smart Start promocija trajaće od 21.septembra do 05.oktobra sa ciljem da vam omogućimo  pametan početak vežbanja, pružimo neophodnu motivaciju da počnete  sa vežbanjem, upoznamo  sa spravama u teretani i približimo benefite personalnih treninga!

 

Šta je GYM SMART START?

 

GYM SMART START podrazumeva tri uvodna personalna treninga sa personalnim trenerom i bukvalan prevod je počni da treniraš pametno!

 

Kome se preporučuje?

 

Preporučuje se budućim vežbacima koji do sada nisu vežbali u teretani, vezbačima koji žele da vrate svoj FIT izgled posle duge pauze kao i za vežbačima koji bi voleli da osete kako izgleda pravi personalni trening!

 

Šta dobijam ukoliko se odlučim za GYM SMART START?

 

Dobijate mogućnost vežbanja sa jednim od naših stručnih personalnih trenera koji su tu da vas sigurno provedu kroz početke vežbanja, upoznaju vas sa spravama, ukažu na pravilno izvođenje vežbi i formiraju vaš put kao vežbača kroz nedeljni plan treninga koji je vam će vam poslužiti za čak dva meseca!

 

Kako ostvarujem pravo na GYM SMART START?

 

Svi koji uplate GYM PRIVILEDGE paket u trajanju od 90 dana na poklon dobijaju GYM SMART START sa tri besplatna personalna treninga!
 
Iskoristite priliku da se pokrenete,

Vidimo se!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai