Aktuelno

LPG tretman za oblikovano i vitko telo

U sportskom centru Dinamik dostupan je tretman zahvaljujući kojem ćeš moći da se rešiš celulita, oblikuješ telo i rešiš se masnih naslaga!

LPG je prirodna, neagresivna metoda mehaničke stimulacije kože i vezivnog tkiva u vidu dubinske masaže koja reaktivira i ponovo pokreće ćelijsku aktivnost. Ova metoda usmerena je na delove tela sa kojih se masne naslage i celulit najteže skidaju - ruke, leđa, stomak, struk i butine. 

Kakve rezultate mogu da očekujem?

Nakon 3-4 tretmana figura može postati tanja i vitkija, a masne naslage nestaju sa tretiranih delova tela (do četiri centimetra oko struka, butina ili zadnjice). Za postizanje najboljih rezultata važno je da piješ dve do tri litre tečnosti dnevno. 

Preporučuje se minimum 10 tretmana koji će se primenjivati dva do tri puta nedeljno. Na rezultate utiče tvoje stanje pre tretmana (promene se lakše uočavaju kod celulita koji je veoma izražen) i tvog načina života - ukoliko vežbaš, zdravo se hraniš i unosiš dosta tečnosti primetićeš i bolje rezultate.

Kako LPG tretman funkcioniše?

Ednermologija podrazumeva masažu, razbijanje i uklanjanje masnih naslaga. Masiranje se vrši putem LPG aparata - uređaja sa dva rotirajuća valjka i vakuum sondom kojima se utiče na dubinske slojeve masnih naslaga i pospešuje njihova razgradnja i premeštanje ka površini kože.

Pored razgradnje masnih naslaga, LPG tretman podstiče i stvaranje kolagena i elastina. Jedan je od vodećih neinvazivnih tretmana kako za uklanjanje i ublažavanje postojećeg celulita tako i za prevenciju nastanka taloženja masnih naslaga i preoblikovanje konture tela. Pored eliminacije masnih naslaga i celulita, LPG aparat koristi se i za učvršćivanje opuštene kože, smanjenje otoka i izbeljivanje kože.

Koliko dugo traje LPG tretman?

LPG tretman traje od 30 do 45 minuta u zavisnosti od regije koja se tretira i sličan je “tvrđoj” masaži. Tokom lipomasaže nosićeš specijalni triko - LPG odelo koje omogućava dubinsku masažu i stimulaciju tkiva i ćelija kao i ugođaj u toku tretmana. 

Koja je cena?

Cena jednog tretmana iznosi 1500 dinara dok cena paketa od 10 tretmana iznosi 13000 dinara. 

Kako da rezervišem termin?

Ukoliko želiš da rezervišeš LPG tretman pozovi nas na 063352413 ili nam piši putem Fejsbuk stranice, a možeš nas i posetiti na adresi Dunavska 62. 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai