Aktuelno

Letnja Les Mills promocija: Posebna ponuda

Verovatno ste već čuli da vas 4. jula očekuje promocija novih Les Mills koreografija. Rekli smo vam da se spremite za brojna iznenađenja. Za osveženje, kostime, jedinstvene formate treninga i za veliku žurku na bazenu :) Ali nešto vam nismo rekli.

Poklanjamo vam mesec dana BESPLATNIH treninga

Ukoliko u periodu od 4. do 6. jula odlučite da uplatite paket članstva za grupni fitnes dobićete mesec dana besplatnih treninga. Slobodno se opustite i odmorite na moru, planini, na putu. Mi vas čekamo u Dynamic-u :)

Zašto da vežbam preko leta?

Odgovor je jednostavan. Lično zadovoljstvo i ispunjenost, dobro raspoloženje, dobra kondicija i vidljivi efekti vežbanja. Sve su to dobrobiti bavljenja fitnesom. I svi već to dobro znate. Zašto bi se odrekli tog dobrog osećaja tokom leta?

Poklon možete dobiti već na promociji

Prvu priliku da osvojite mesec dana GRATIS treninga imaćete već na Letnjoj promociji 4. jula. Sve što treba da uradite je da uplatite paket grupnog fitnesa i dobićete još jedan.

Za koga važi ponuda?

Vrata Dynamic-a će 4. jula biti otvorena za sve. Nije bitno da li ste naš član ili samo razmišljate o tome da postanete. Dođite na promociju, isprobajte treninge, iskoristite ponudu i vežbajte sa nama tokom leta.

Vidimo se uskoro :)

Zauzmite svoj suncobran!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai