Aktuelno

Jesenja Les Mills promocija

Vreme je da naši omiljeni treninzi postanu još interesantniji! Vreme je da postavimo pred sebe nove izazove. Zašto? Zato što je to jedini put do rezultata. A ako je vaš cilj da budete u boljoj formi, ali i da se pre svega dobro zabavite - onda otkažite planove za 10. oktobar jer je pred vama događaj koji se ne propušta!

U sportskom centru Dynamic će se održati promocija novih Les Mills koreografija. Treninzi će 10. oktobra biti besplatni i otvoreni za sve! Čeka vas interesantan program i prilika da ove jeseni napravite veliku promenu. Promenu zahvaljujući kojoj ćete postati bolja verzija sebe. 

Recept za zdrav život

Pravilno se hranite, trudite se da regulišete nivo stresa i da ispunite vašu svakodnevnicu aktivnostima zahvaljujući kojima ćete biti opušteniji i srećniji? Odlično. Ali tek kada na sve to dodate fizičku aktivnost, dobijate savršen recept za dug i zdrav život. I to ne bilo kakvu fizičku aktivnost. Obavezan sastojak našeg recepta su Les Mills treninzi – planetarno popularan koncept grupnog fitnesa koji broji više od šest miliona ljubitelja fitnesa širom sveta!

Naši omiljeni treninzi u novom ruhu

Ljubitelji Les Mills programa četiri puta godišnje željno iščekuju jedan događaj. Momenat kada će nam sa Novog Zelanda stići nove Les Mills koreografije. Kada ćemo razbiti rutinu i učiniti da nam treninzi budu još zabavniji i efektivniji. U petak, 10. oktobra premijerno isprobavamo koreografije koje su za nas osmislili direktori programa sa Novog Zelanda.

Satnica: 

15:00 Tribina: Recept za zdrav život

16:00 BODYVIVE 45’
16:55 BODYPUMP
18:05 BODYBALANCE
19:15 BODYATTACK
20:15 CXWORX
20:45 SH’BAM

Zašto će jesenja promocija biti posebna?

Zato što vas čeka nešto drugačiji program. Pobrinućemo se da naš recept bude kompletan. Imaćete sve neophodne sastojke kako bi ove jeseni zaista napravili razliku i zato ćemo imati i specijalne goste. 

Želite da regulišete ishranu? Naš nutricionista je tu za vas! 

Svi već vrlo dobro znamo koliko je bitna kombinacija zdrave ishrane i fizičke aktvnosti. I zato će nam se na promociji novih Les Mills koregrafija pridružiti i nutricionista. Dobićete odgovore na sva vaša pitanja, dobićete korisne savete i uputstvo kako da kompletirate svoj recept za zdrav život.
 

Iznenađenjima nikad kraja

A šta ćemo još raditi na promociji? Pobrinućemo se da se pre svega dobro zabavite! Čeka vas interesantan program i brojna iznenađenja. Sigurni smo da će vas naši instruktori nasmejati i obradovati odabirom garderobe za ovaj poseban dan. Reći ćemo vam samo da ćete biti prijatno iznenađeni. :)

Kako da se prijavim?

Iako su treninzi besplatni i otvoreni za sve, bitno je da se prijavite kako bi osigurali svoje mesto. Za željene treninge se možete prijavitite online, ili na info desku u Dynamic-u. 

 

 
Jesenja Les Mills promocija će zaista biti posebna i interesantna. Ostanite sa nama jer ovo nije sve. Pripremili smo za sve vas poklon zahvaljujući kojem ćete lakše doći do rezultata. 

Vidimo se uskoro u Dynamic-u :)

 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai