Aktuelno

Jesenja Les Mills promocija: Poklanjamo mesec dana BESPLATNIH treninga

Jesen je vreme za promene i za jedan pametan početak. Upravo zbog toga smo odlučili da vam pripremimo sve što je neophodno kako bi ove jeseni zaista napravili razliku i pomak.Imamo recept za zdrav život, a u taj recept smo stavili sastojak koji će nas brzo i efektivno dovesti do rezultata – planetarno popularne Les Mills treninge. 

U subotu, 10. oktobra održaće se promocija novih Les Mills koreografija. Treninzi će biti BESPLATNI i otvoreni za sve. Imaćete priliku da među prvima isprobate nova Les Mills izdanja, ali i da u vaš recept za uspeh dodate nešto što će vam sigurno pomoći da dođete do cilja...

Šta kažete na mesec dana BESPLATNIH treninga?

Ukoliko od 10. do 13. oktobra odlučite da postanete član Dynamic-a ili produžite svoje članstvo – dobijate na poklon mesec dana GRATIS treninga. Uplatom dva mesečna paketa, na poklon dobijate još jedan! 

Tri meseca je naš rok da postignemo rezultat, da napravimo razliku i postanemo bolja verzija sebe.

Smatrate da treninzi nisu dovoljni?

Naš nutricionista je tu za vas!

Sigurno ste svesni činjenice koliko je bitna kombinacija zdrave ishrane i fizičke aktivnosti. Na promociji novih Les Mills koreografija pridružiće nam se nutricionista koji će vam dati odgovore na sva pitanja. Treba vam savet? Ne brinite, već 10. oktobra možete dobiti svoj recept. Recept zahvaljujući kojem ćete lakše stići do cilja.

A zašto ćemo se na promociji pre svega dobro zabaviti?

Zato što je učenje kroz igru i zabavu najbolji način da ostanemo istrajni, uporni i vredni. Naši instruktori će vas iznenaditi odabirom garderobe za ovaj poseban dan. I biće to prijatno iznenađenje. :)

Svaki recept ima svoj tajni sastojak, a naš ćete otkriti 10. oktobra. :)

Satnica

15:00 Tribina: Recept za zdrav život

16:00 BODYVIVE 45’
16:55 BODYPUMP
18:05 BODYBALANCE
19:15 BODYATTACK
20:15 CXWORX
20:45 SH’BAM

Da li treba da se prijavim?

Kako biste uživali u novim izdanjima vaših omiljenih treninga, sve što treba da uradite je da se prijavite ONLINE  putem našeg sajta ili na info desku u Dynamic-u. 

Imamo recept, imamo treninge koji su siguran put do rezultata, pomoć nutricioniste i veseli Dynamic instruktorski tim. A i poklon dobrodošlice za novi početak. Šta nam više treba? :)

Slobodno pozovite prijatelje jer su treninzi otvoreni i besplatni za sve. I ne zaboravite da se prijavite.  

Vidimo se uskoro u Dynamic-u! :) 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai