Aktuelno

Instagram FOTO takmičenje: Nagrađujemo tvoju kreativnost!

Ko kaže da je prošlo vreme darivanja? Možda su novogodišnji praznici iza nas, ali Dinamikov Deda Mraz ostaje da se sunča i brčka na našem bazenu, a tebi poklonanja mesec dana uživanja – dobar osećaj koji traje!

Ukoliko do 28. februara odlučiš da učestvuješ u Dinamikovom Instagram FOTO takmičenju, imaćeš šansu da ostvariš nagradu po tvom izboru.

SPA tretmani, masaže, termini na bazenu ili mesečne članarine u teretani ili na grupnom fitnesu? Ti biraš i ti uživaš, ali prvo treba da pobediš. A kako?

Pravila igre

Želiš da se igraš? Hajde da počnemo!

1. Napravi fotografiju u našem sportskom centru
2. Okači je na Instagram, taguj @dynamicsporthealthclub
3. Dodaj hešteg #mojdinamik i hešteg #usrcubeograda

Možeš se fotografisati sa prijateljima, sam, a možeš i zabeležiti fotografiju sa tvog omiljenog treninga ili kutka u kojem najviše uživaš. Izbor je na tebi, a autor pobedničke fotografije osvojiće nagradu baš po njegovoj meri. 

Šta je nagrada?

Šta želiš? ;)

Termini na zatvorenom bazenu, masaža, SPA tretman ili mesečna članarina u teretani. A možda Aqua fitness ili grupni fitnes? Ti biraš. A ukoliko tvoja porodica dolazi kod nas i ukoliko baš vaša fotografija osvoji prvo mesto, svi članovi porodice dobijaju nagradu. 

Takmičenje traje do 28. februara!

Kako bi učestvovao u foto takmičenju, potrebno je da svoju sliku Dinamika podeliš do 28. februara kada ćemo i objaviti pobednika. 

Imam pitanja!

Pozovi nas na 063/352413, pošalji nam poruku putem Facebook stranice ili u DM na Instagram – tu smo za tebe. 

Ako je kreativnost tvoja jača strana, ovog februara čeka te nagrada u kojoj ćeš uživati mesec dana – dobar osećaj koji traje!

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai