Aktuelno

Halloween u Dynamic-u: Najstrašniji treninzi do sada!

Znate gde ćete za Noć veštica? Odlično! Želimo vam lep provod, a pre nego što krenete na svoje jezivo putovanje, mi vas pozivamo da zajedno sa nama dočekate najstrašniju noć u godini :)

U Dynamic-u vas u petak,  30. oktobra čeka jedno prijatno ali i u isto vreme zastrašujuće iznenađenje. O čemu se radi?

Tematski treninzi

Priznajemo da naši omiljeni treninzi ponekad umeju da budu naporni i intenzivni, ali nikad do sada nisu bili strašni. Mislite da tako nešto nije moguće? Pa, nećete znati dok ne probate :) 

Čeka vas ambijent zbog kojeg ćete se osećati kao protagonista horor filma, „strašni“ instruktori i jedinstvena atmosfera.  A osim što ćemo se zabaviti, u isto vreme ćemo uraditi i jednu sjajnu stvar za sebe – trening!

Da li moram da se maskiram?

Ukoliko ste kreativni, maštoviti i voljni da nas uplašite,  mi ćemo biti oduševljeni. Ali  je sasvim u redu ako ne želite da se maskirate. Jednostavno odaberite crnu garderonu. Dress code za doček najstrašnije noći do sada je: all black – od glave do pete.

SATNICA

18:00 BODYBALANCE
19:00 BODYPUMP
20:00 BODYATTACK
21:00 CXWORX

Ko može da dođe?

Treninzi će 30. oktobra biti BESPLATNI i otvoreni za sve. Zato slobodno pozovite koga želite, naš cilj je da se u petak dobro zabavimo, a nema dobre žurke bez najboljih prijatelja :) 

Vidimo se uskoro! 


  

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai