Aktuelno

Grupni fitnes: POPUST od 20 i 30 odsto u toku!

Ukoliko u periodu od 17. do 23. aprila odlučite da postanete naš član i krenete na grupni fitnes, uz dva uplaćena meseca ostvarujete popust od 20 odsto, a uz tromesečnu članarinu ostvarujete popust od 30 odsto. 

Kakvi su treninzi?

U Dinamiku možete ići na pet različitih fitnes programa: Dynamic HIIT, Pilates, TBW, TAG i Jogu. 

1) Dynamic HIIT

Intervalni trening osmišljen je za vežbače koji uživaju u visokointenzivnim programima. Radićemo niz kratkotrajnih, intenzivnih kardio serija sa aktivnim pauzama. Efekat HIIT treninga ogleda se u sagorevanju kalorija satima nakon treninga, povećanju izdržljivosti i procenta mišićnog na račun smanjenja masnog tkiva. 

2) Pilates

Pilates je trening koji podrazumeva vežbe za poboljšanje snage i fleksibilnosti. Utiče na unapređenje koncentracije, koriguje nepravilno držanje i poboljšava mobilnost kičmenog stuba i zglobova. 

3) TAG

(Thights-Abdominal-Gluteus) je funkcionalni, intenzivni trening koji akcenat stavlja na jačanje i oblikovanje mišića cora, nogu i zadnjice. Kombinacija vežbi sa sopstvenom težinom i vežbi uz upotrebu rekvizita predstavlja optimalnu formulu za jačanje tela i brzo i efikasno postizanje rezultata. 

4) TBW

(Total –Body- Workout) – kombinacija kružno-intervalnog treninga gde se smenjuju aerobni i anaerobni intervali. Glavni deo programa predstavlja kombinacija cardio intervala sa vežbama snage uz upotrebu različitih rekvizita. Rezultat? Maksimalno sagorevanje kalorija i brzo postizanje rezultata.

5) Hata joga

Hata joga se odnosi na niz fizičkih vežbi (asana), tehnika disanja (pranajama) i relaksaciju. Fizičkim vežbama ojačava se koštano-mišićni sistem, a kičmeni i trbušni mišići jačaju. Vežbe se izvode laganijim tempom, nadovezujući se jedna na drugu u opuštajućem ritmu. Cilj je povećanje gipkosti tela, jačanje mišića i povećanje snage uz uklanjanje fizičke i psihičke napetosti – duboka relaksacija. 

Budući da je reč o treningu umerenog intenziteta, hata joga se preporučuje gotovo svima, a pogotovo početnicima.  

U kojim termina se održavaju treninzi?

Raspored treninga možete pogledati putem ovog linka. Možete izabrati neograničen broj programa u terminima koji vam najviše odgovaraju. 

Posebna ponuda traje do 23. aprila!

Posebna ponuda zahvaljujući kojoj uz dva uplaćena meseca ostvarujete popust od 20 odsto, a uz tromesečnu članarinu ostvarujete popust od 30 odsto traje do 23. aprila. 

Koja je cena članarine?

Redovna cena mesečnog GF Privlidge paketa koji podrazumeva neograničen broj programa iznosi 3900 dinara. Uz dva uplaćena meseca ostvarujete popust od 20 odsto i cena za paket iznosi 6240 dinara. Uz tri uplaćena meseca čeka vas popust od 30 odsto sa cenom od 8190 dinara. 

Da li su vam potrebne dodatne informacije?

Ukoliko imate pitanja pozovite nas na 063/352413 ili nam pišite putem Facebook stranice. Dinamikov tim je tu za vas!

Vreme je da napravimo razliku.  #usrcubeograda ! 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai