Aktuelno

Grupni fitnes: 15 dana za 2000 dinara

Sportski centar Dinamik zbog kolektivnog godišnjeg odmora neće raditi u periodu od 15. do 31. jula i zato će cena mesečne članarine za grupni fitnes iznositi 2000 dinara. Po ovoj ceni mesečne članarine moći ćeš da treniraš u neograničenom broju termina od 1. do 14. jula, a onda pravimo malu pauzu i od 1. avgusta se vraćamo u salu. 

Ponuda važi za sve

Cena julske mesečne članarine aktuelna je i za nove i za stare članove. 


A ako prvi put dolaziš u Dinamik...

 
Važno je da znaš da možeš da kombinuješ tri različita fitnes programa: Jogu, Pilates i TBW. TBW (Total Body Workout) je kombinacija kružno-intervalnog treninga gde se smenjuju aerobni i anaerobni intervali. 
 
Glavni deo programa predstavlja kombinacija kardio intervala sa vežbama snage uz upotrebu različitih rekvizita. Rezultat? Maksimalno sagorevanje kalorija i brzo postizanje rezultata.
 

Mogu li prvo da isprobam treninge?

 
Naravno. Kako ćeš se drugačije uveriti u njihov kvalitet? Ukoliko želiš da isprobaš treninge, na našem info desku možeš preuzeti besplatnu dnevnu propusnicu. 
 

Kako izgleda raspored za grupni fitnes?

 
Raspored treninga možeš pogledati putem ovog LINKA. 
 

Potrebne su mi dodatne informacije

 
Ukoliko imaš pitanja pozovi nas na broj telefona 063/352413, piši nam putem Facebook stranice ili nas poseti na adresi Dunavska 62. Tu smo za tebe!
 
 
 
 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai