Aktuelno

Dani otvorenih vrata


Ovog maja vrata sportskog centra Dynamic biće otvorena svim Beograđanima! 
Besplatni grupni treninzi, termini za sportsku dvoranu, korišćenje teretane pa onda opuštanje u SPA centru! Zvuči vam primamljivo? Vrata našeg kluba će 8, 9, i 10. maja biti otvorena za sve! 


Sportski centar u srcu Beograda

Ako bi se za neki deo grada moglo reći da predstavlja srce Beograda – onda je to sigurno Dorćol. Dynamic Sport and Health Club se nalazi na atraktivnoj lokaciji koja je uvek u centru gradskih dešavanja. Do Dunavske 62 možete prošetati i kroz uske dorćolske ulice u kojima se i dalje oseća duh starog Beograda. 

Vrata Dynamic-a će 8, 9 i 10. maja biti otvorena za sve. Moći ćete besplatno da koristite našu teretanu, sportsku dvoranu, SPA centar i Les Mills grupne fitnes programe. Zanima vas šta još imamo u ponudi?


Šta to Dynamic čini jedinstvenim?


SPORTSKA DVORANA
Igrate košarku, fudbal ili odbojku? Na raspolaganju vam je naša sportska dvorana veličine 900m² 


BAZEN
Možete da uživate u korišćenju bazena u kojem se tempreatura vode održava na 30 stepeni, a od sadržaja nudimo aqua fitness, školu plivanja, program plivanja za bebe i termine rekreativnog plivanja. 


SPA CENTAR
U moderno opremljenom SPA centru možete da se prepustite uživanju i distancirate od svakodnevnice kako bi bili osveženi, inspirisani i spremni na nove izazove! Od sadržaja nudimo korišćenje parnog kupatila, epidarijuma, saune, hidromasažne SPA kade i slane sobe.


FRUIT BAR 
Opustite se i uživajte u prijatnoj atmosferi našeg Fruit Bara uz raznovrsne voćne koktele. 


TERETANA
Teretana je opremljena Life Fitness opremom poslednje generacije, karakteriše je prirodna osvetljenost i dobra ventilacija, sve što je neopodno da trening bude uživanje.


LES MILLS GRUPNI PROGRAMI
Uz Les Mills programe i instruktore koji vas motivišu vaši željeni rezultati više nisu samo san!


CENTAR ZA REHABILITACIJU I RELAKSACIJU
Naš tim stručnjaka specijalizovan je za rehabilitaciju, a poseban akcenat stvalja se na rehabilitaciju u sportu. U ponudi imamo klasičnu relaksacionu masažu, masažu dubokih tkiva, sportsku masažu, terapeutsku, anticelulit i aromaterapijsku masažu.


Šta će naši sugrađani za vreme Otvorenih vrata moći da koriste BESPLATNO?


TERETANA
Korišćenje teretane je besplatno od 8. maja u periodu od 7 časova do 23 časa. Za vežbanje u teretani nisu neophodne prethodne najave. Jedino što treba da ponesete je sportska odeća i obuća.


LES MILLS GRUPNI TRENINZI
Voleli biste da vežbate u grupi? Sve što treba da uradite je da pratite raspored treninga na našem sajtu i da dođete u željenom terminu 8, 9. ili 10. maja. Izuzetak je program BODYPUMP za koji je potrebno pozvati broj telefona: 011/40-444-50 i proveriti raspoloživost termina.


SPORTSKA DVORANA
Voleli biste da okupite ekipu i igrate fudbal, košarku ili odbojku. Bukirajte termin od ponedeljka 4. maja pa do ponedeljka 11. maja. To možete uraditi lično ili pozivom na broj: 011/40-444-50. 


Besplatni termini za vas su:

  • Petak 8. maj: 21:00 – 23:00
  • Subota 9. maj: 13:00 – 17:00
  • Nedelja 10. maj: 13:00 – 17:00


SPA CENTAR
Priuštite sebi kraljevski spa tretman! Termini će tokom dana Otvorenih vrata, 8. 9. 10 maja, moći da se rezervišu isključivo na info desku Dynamic-a.


POSEBNA PONUDA ZA UČESNIKE DANA OTVORENIH VRATA

Spremili smo posebnu ponudu za sve vas koji tokom Dana otvorenih vrata odlučite da postanete naši članovi ili ukoliko u tom periodu produžite članarine. 
Uplatom mesec dana teretane ili grupnih Les Mills programa na poklon ćete dobiti još jedan mesec GRATIS!


Pozivamo vas i da se raspitate o pogodnostima za iznajmljivanje naše sportske dvorane.


Dobrodošli u Dynamic  :)


 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai