Aktuelno

Bebi Buć: Dva GRATIS termina do 15. oktobra!

Ukoliko od 8. do 15. oktobra odlučite da sa vašim detetom krenete na Bebi Buć program, dobićete na poklon dva BESPLATNA termina.

Kakav je to program i kome je namenjen?

U pitanju je program namenjen bebama od dva meseca do tri godine. Vaše dete će se potpuno osloboditi straha od vode, već pri stupanju u predškolsku grupu lako će savladati sve zadatke, a vi ćete se dobro zabaviti i podeliti sa mališanom lepe uspomene.

Kako izgleda jedan Bebi čas?

Roditelji i dete, pod nadzorom profesionalih trenera, prolaze kroz seriju jednostavnih vežbi zahvaljujući kojima se dete navikava na boravak u vodi. 

Tokom programa Bebi Buć dete oseća spokoj i zadovoljstvo, a istovremeno razvija osećaj bliskosti i povezanosti sa roditeljima.

Jedan čas traje 45 minuta.

Šta treba da ponesemo?

Kako bismo bili sigurni da će svaki čas proći bezbedno i udobno, „pravila igre“ moraju postojati. Dakle, na Bebi Buć čas, ponesite:

Kapicu za plivanje ✓

Kupaće gaćice ✓

Nepromočive pelene ✓

Papučice ✓

Peškir ili bademantil ✓

Kako do BESPLATNIH termina?

Ako u periodu od 8. do 15. oktobra odlučite da nam se pridružite, uz deset uplaćenih

termina dobićete na poklon još dva GRATIS! 

Gde ćemo se brčkati?

Temperatura vode u Dinamikovoj Aqua Joy zoni je 29 stepeni, a vazduha 30. Prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje. Pogledajte fotografije iz Aqua Joy zone OVDE.

Koliko košta program?

Cena jednog časa iznosi 800 dinara, dok cena za 10 termina iznosi 8000 dinara. Ukoliko 10 termina uplatite u periodu od 8. do 15. oktobra na poklon dobijate još dva besplatna termina. 

Kako da se upišemo?

Na našem info desku u Dynamic-u. Nalazimo se na adresi Dunavska 62, a ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas pozovite na broj 063/352413.

Bitno nam je da se kod nas osećate bezbedno i udobno i zato vas pozivamo da dođete u centar i proverite da li vam odgovara ambijent i tim trenera. Raspored bebi buć i bebi bum termina možete pogledati putem OVOG linka. 

 

Vidimo se u Dinamiku - najlepše uspomene stvaramo zajedno! #uSrcuBeograda

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai