Aktuelno

Budite obavešteni o najnovijim dešavanjima u našem klubu i oko njega. Promocije, novi programi, vesti, aktuelnosti...
SISTEM SAMOODBRANE REALNI AIKIDO NASTAVLJA SA TRENINZIMA U DYNAMIC-U!

SISTEM SAMOODBRANE REALNI AIKIDO NASTAVLJA SA TRENINZIMA U DYNAMIC-U!

  JOŠ LEPIH VESTI!  Sistem samoodbrane realni aikido NASTAVLJA sa treninzima u našem centu svakog utorka i četvrtka od 19h.Ali ukoliko do sada niste bili član njihovog kluba, a želite da naučite ovu borilačku veštinu oni vas čekaju baš tamo - u DYNAMIC-u. Vidimo se!

Karate klub ''ŽANDARMERIJA'' nastavlja sa treninzima u Dynamic-u!

Karate klub ''ŽANDARMERIJA'' nastavlja sa treninzima u Dynamic-u!

Važno obaveštenje za sve karatiste, ali i one koji žele to da postanu - karate klub ''ŽANDARMERIJA'' nastavlja sa održavanjem treninga u Dynamic Sports & Health centru. Treninzi će se odvijati svakog utorka i četvrtka od 18 časova. Za sve informacije i rezervacije, budite slobodni da nas pozovete ili posetite. Vidimo se na Dorćolu!

AQUA FITNES

AQUA FITNES

  DA LI SE SPREMATE ZA LETO?   Uz Aqua fitnes zabava je zagarantovana, a to je ujedno i najefikasniji način, da uz dinamičan program u vodi oblikujete svoje telo. Zato izaberite termin koji vam najviše odgovara, a mi vas čekamo u našem centru. Termini za AQUA FITNES: Ponedeljak 10:15-11:00, 11:15-12:00 Utorak        10:15-11:00, 11:15-12:00 Sreda         11:15-12:00 Četvrtak   ...

Ponovo se druzimo na DYNAMIC GRUPNOM FITNESU!

Ponovo se druzimo na DYNAMIC GRUPNOM FITNESU!

    Od prvog juna ponovo se družimo na DYNAMIC GRUPNOM FITNESU. Vraćamo se na grupne treninge total body workout-a i yoge, a oni su idelni da pripremite svoje telo za LETO. NASTAVLJAMO SA TRENINZIMA TOTAL BODY WORKOUT-A u terminima ponedeljak, sreda i petak od 19:00h! A Yoga će se održavati ponedeljkom i petkom od 20:00h! Odaberite trening koji vam najviše odgovara i vidimo se u našem centru! Telefon za zakazivanje i više informacija: 063 352 413!

.

Sportska dvorana RADI svakog dana od 8 ujutru do ponoći!

Sportska dvorana RADI svakog dana od 8 ujutru do ponoći!

  Naša sportska dvorana otvorena je za vas svakog dana - od 8 ujutru do ponoći!   Centar još uvek radi do 20h, ali zato sportska zabava traje sve do ponoći! Zakažite vaš termin, okupite ekipu i uživajte! 

DYNAMIKOVA ŠKOLA PLIVANJA - PONOVO RADI!

DYNAMIKOVA ŠKOLA PLIVANJA - PONOVO RADI!

  Tim stručnjaka usmeren je na razvoj tehnike plivanja kod dece, u predškolskom i školskom uzrastu, koja su podeljena u početnu, srednju i naprednu grupu u zavisnosti od nivoa znanja koje trenutno imaju. U svakoj od grupa kombinuju se metodičke i kondicione vežbe, uz puno zabave i igre!   Zato, sada je PRAVO VREME da priuštite vašem detetu sport, zabavu i rekreciju uz jedan od najzdravijih sportova na svetu!      Telefon za rezervacije...

AQUA FITNESS - DINAMIČAN FITNES PROGRAM U VODI

AQUA FITNESS - DINAMIČAN FITNES PROGRAM U VODI

  Vreme je da oblikujemo telo jer je LETO UBRZO TU!  Naš predlog je AQUA FITNESS - DINAMIČAN FITNES PROGRAM U VODI koji se ponovo održava u našem centru! Trenira se u slanoj i toploj vodi koja podstiče telo na opuštanje i oslobađanje od stresa. Odaberite odgovarajući termin u prepodnevnim časovima i dođite da na zabavan način sagorimo kalorije, redukujemo celulit i oblikujemo telo za sunčane dane!   Telefon za rezervacije i dodatne...

Zakažite INDIVIDUALNI PROGRAM OBUKE PLIVANJA!

Zakažite INDIVIDUALNI PROGRAM OBUKE PLIVANJA!

  INDIVIDUALNI PROGRAM OBUKE PLIVANJA namenjen je deci od 6 do 12 godina, a cilj treninga je brzo učenje! Uz zanimljive vežbice vaše dete će na jednostavan način savladati tehnike plivanja, ali i pravilan način disanja i održavanja u vodi.Roditelji mogu posmatrati svoje dete tokom ove vrste treninga.   Inspirišite vaše dete da uči da pliva uz zabavu - POZOVITE NAS ZA DETALJE I VIŠE INFORMACIJA☎️: 063 352 413!

PRIJAVITE SE ZA BEBI BUĆ!

PRIJAVITE SE ZA BEBI BUĆ!

  BEBI BUĆ je OMILJENA aktivnost svake bebe!   Ovaj program, namenjen bebama od 3. meseca do dve godine, realizuje se u pratnji jednog ili oba roditelja, a uz pomoć stručnih trenera prolazi se kroz seriju jednostavnih vežbi. BORAVAK U VODI podstiče JAČANJE IMUNITETA i poboljšava cirkulaciju.   Trajanje treninga je 45 minuta, a termini su zakazani za sredu u 10:00h i subotu i nedelju u 9:00h. PRIJAVITE SE ZA BEBI BUĆ putem telefona ☎️:063 352413!

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 320  Prikazano: 11 - 20

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai